Vacature zelfstandig werkend kok
 
 

Vacature Zelfstandig werkend Kok (FT)

Het Nibbles team breidt nog verder uit en is daarom op zoek naar een zelfstandig werkend kok, die ons team 38 uur in de week wilt komen versterken. Je werkt met jonge
gedreven koks, die hun passie voor koken in een wisselde kaart stoppen.

Wat wij zoeken?
Je hebt al enige ervaring opgedaan in andere zaken en wilt graag laten zien wat je in huis hebt. Je neemt verantwoordelijkheid en kunt werken in teamverband. Daarnaast ben je nog lang niet uitgeleerd en wil je graag doorgroeien in je vakgebied. En hoe druk het ook is, jij levert altijd op hetzelfde hoge niveau.

Wat wij bieden?
Werken in een restaurant in het hart van Nijmegen, waar iedereen dezelfde passie heeft voor eten en drinken. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden is er een wisselende kaart waarin jou inspiratie meer dan welkom is en gewaardeerd wordt. Je werkt in een jong team, waar de gasten, hard werken en gezelligheid centraal staan.

Geïnteresseerd?
Verstuur je cv + motivatie via het sollicitatieformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Nibbles
Nibbles is een restaurant met gerechten uit de mediterrane. Overdag staat ons team klaar voor een lekkere lunch met diverse sandwiches en salades. In de avond wordt Nibbles omgetoverd tot een plek waar je de hele avond onder de pannen bent. Er is ruimte voor een borrel, uitgebreid diner of een klein hapje. Onze kaart is gevuld met gerechtjes uit de landen rondom de middellandse zee, bedoeld om te delen. Naast onze vaste kaart werken wij met een wisselende kaart waarop wij op avontuur gaan. Denk aan seizoen gerechten of gerechten uit een andere streek. Zo houden wij onze kaart spannend en aantrekkelijk voor iedereen, vaste gast of voorbijganger.

Terug